Bucon Diensten

Bij Bucon Bezorgdienst ben je aan het juiste adres voor de bezorging van verschillende pakketten en diverse materialen. Wat voor diensten wij leveren vindt je hier terug op deze pagina. Heb je vragen hierover? Je kunt door middel van een mail informeren naar de verschillende mogelijkheden. We vinden altijd een oplossing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Bezorging

Bucon regelt de bezorging van diverse pakketten en materialen binnen Nederland en België. Let op, wij kunnen maar bezorging regelen tot een gewicht van maximaal 500 kg! Ook de grootte van de eventuele leveringen kunnen in overleg worden besproken.

 

 

Tarieven

Wij hanteren een uurtarief voor onze bezorgdiensten.

Uurtarief: €49,95*

 

* excl. btw

Zakelijk of particulier

Bucon Bezorgdienst is zowel zakelijk in te zetten (leveringen voor bedrijven of organisaties), maar zeker ook privé! Heb je zelf een pakket wat opgehaald moet worden, of  juist ergens heengebracht moet worden? Bucon Bezorgdienst staat graag voor u klaar!

 

 

Meer informatie

Heb je vragen over welke diensten wij verder nog leveren? Vragen over de hoeveelheid wat wij kunnen vervoeren? Wil je graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Of een vaste samenwerking bespreken onder het genot van een kopje koffie?

 

Neem even contact met ons op!


NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 06 2722 2924

ADRES: Kardinaal Frankenbergstraat 33, 4891 XB Rijsbergen

EMAIL: bucon@home.nl